zondag 19 mei 2024

Welkom terug bij de workshops van Huisje Creatief !

Beste creatieve vrienden,

Na een paar jaar van stilte ben ik blij om aan te kondigen dat ik opnieuw start met het geven van creatieve workshops! Ik heb jullie enthousiasme, energie en inspiratie gemist en ik kijk ernaar uit om samen met jullie weer aan de slag te gaan.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de workshops bied ik een omgeving waarin iedereen zich welkom en geïnspireerd voelt. We gaan samen aan de slag met diverse materialen en technieken, en ik zal je begeleiden om je creativiteit de vrije loop te laten. Het belangrijkste doel is plezier hebben en iets moois creëren, ieder op zijn eigen tempo!


Onze eerste workshop: Oorhangers in polymeerklei - de basis

De eerste workshop staat al gepland en ik ben trots om dit met jullie te delen! Hier zijn alle details:

  • Datum: za 8/06 van 9h30-12h30 VOLZET za 31/08 van 9h30-12h30
  • Locatie: atelier Huisje Creatief, Seringenstraat 25 te Hasselt (Kuringen)
  • Beschrijving: Tijdens deze workshop leer je basistechnieken voor het maken van oorhangers met polymeerklei, zoals het creëren van marmereffecten, kleuren mengen, het kiezen van de juiste vormen en het gebruik van bladgoud. Het resultaat is een aantal unieke , persoonlijke juwelen die perfect passen bij je garderobe, en de goesting om te beginnen met een nieuwe hobby.
  • Prijs: 49€ incl materiaal voor 4 paar oorhangers
  • Inschrijven: via mail naar workshops@huisjecreatief.be

Het atelier

Het atelier bevindt zich in Hasselt (Kuringen),  Seringenstraat 25. Achter het zwarte huis is een aparte ingang waar je binnenkomt in een lichte ruimte met een rustgevend uitzicht.Jouw input is waardevol

Terwijl ik druk bezig ben met het plannen van de workshops voor het najaar, hoor ik graag van jullie. Heb je specifieke ideeën of wensen voor toekomstige workshops? Zijn er bepaalde technieken of projecten die je graag zou willen verkennen? Laat het me weten! Jullie input helpt me om workshops te ontwikkelen die aansluiten bij jullie interesses.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van al onze toekomstige workshops en activiteiten door ons te volgen op sociale media (facebook en instagram). Zo mis je geen enkele update en ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en speciale aanbiedingen.

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal weer te zien en samen creatief aan de slag te gaan.


groetjes,

Martien


Geen opmerkingen:

Een reactie posten