zaterdag 31 januari 2015

Zacht broekje

Een zacht broekje (in nicky velours), met schattige zakjes, dat maakte ik voor Lukas. Het patroontje had ik al veel te lang geleden van een vriendin gekregen en zal nu zeker herbruikt worden, want ook Lukas vindt het een topper!de zakjesMet model ziet het er zo uit


En tussen zijn speelgoed


Iemand een idee waar ik DONKER groene nicky velours kan kopen (online)?
Dat is een kleur die er precies altijd tussenuit valt.


8 opmerkingen:

 1. Schattig broekje en ongetwijfeld met een hoog knuffelgehalte :o) mosgroene Nicky vond ik ooit bij stoffenfee (ook van Limburg, Gingelom dacht ik) : http://www.stoffenfee.be/stoffen/nicky-velours/mosgroen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk broekje!
  grtjs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super tof! Volgens mijn gaat die niet veel in de kast liggen. Recht van de draad terug aan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAUW dat is echt supermooi!! Ik zie mij dat nog niet doen die zakjes :-( maar zonder is ook al goed :-).

  BeantwoordenVerwijderen