zaterdag 15 februari 2014

Juweeltjes tvv Ethiopie


Dertiende Ster is een organisatie die zich inzet voor kinderen in Ethiopie. De volgende juweeltjes worden verkocht ten voordele van Dertiende Ster, en dit tem 30 maart, dus ook op de Dertiende Zondag (ons evenement in Haasrode).

prijs oorbellen: 10€/paar, ring: 8€, hanger (incl ketting van 42 cm): 15€, volledige set: 30€
in ontwerp A, B en C maakte ik gebruik van ethiopische kranten, in ontwerp C is het Japans papier

Als je interesse hebt mag je een mailtje sturen naar martien@huisjecreatief.be. De juweeltjes kunnen worden opgestuurd of afgehaald (in Kuringen of op de Dertiende Zondag).
De volledige opbrengst gaat naar Dertiende ster, die projecten steunt van Yenege Tesfa in Ethiopie. In dit filmpje krijg je uitleg over één van onze projecten.
Wil je graag meer achtergrondinformatie? Heb je interesse om mee te werken? Dan ben je zeker welkom op één van onze info-avonden die plaatsvinden in Leuven of Antwerpen.

Het verblijf van één meisje/jongen in een van de shelters kost per dag 2€. Met jullie steun kunnen we het verschil maken in het leven van veel kinderen!

update: er werden in nog geen week tijd al 15 setjes verkocht! Daar zijn we heel blij mee! Op dit moment enkel nog hangertjes (met of zonder ketting) en oorbellen te verkrijgen

6 opmerkingen:

 1. hallo, ik heb je genomineerd voor de liebster blog award, neem maar eens een kijkje op mijn blog als je zin zou hebben.
  groetjes
  heidi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan je wat meer info geven over de liebster blog award ? Ik ken dat niet...
   ruthontspant.blogspot.be

   Verwijderen
 2. Hi ik volg je heel graag! zeker ook omdat je ook een zonen-mama bent. dat geeft weer leuke ideeën!!
  Mocht jij nog geen award hebben ontvangen (wat mij onmogelijk lijkt!) dan krijg je het nu van MIJ!! De Liebster Award!! ik zet je graag in het zonnetje!
  Zet t 'm op je blog en beantwoord met plezier mijn vragen!
  tot ziens in Blog-land :-)
  Groetjes Joyce, Mez11.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een juweeeeltjes!!!! echt heeeel erg mooi!!
  I'm lovin' it!

  BeantwoordenVerwijderen