zondag 12 januari 2014

Kleine projectjes

Het is alweer een heel tijdje geleden dat ik iets postte. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er hier niks creatiefs meer wordt gedaan, integendeel. Het was gewoon een opeenvolging van kleine projectjes waarvan ik dacht dat ze niet 'blogwaardig' waren. Maar, van enkele trok ik toch foto's en hier zet ik ze op een rijtje.

In het kader van 'Music for life' maakte en verkocht ik deze hangers tvv Dertiende Ster: glascabochons met ingredienten uit Ethiopie (het 'Amhaars' schrift is het mooiste dat er bestaat!), voor herhaling vatbaar!


Met de sterren van het eindejaar en van Dertiende Ster in het achterhoofd lapte ik de kinderbroeken op. Ik strijk eerst een stukje vlieseline aan de binnenkant vast en dan flock ik de sterren aan de buitenkant van de broek.Een schoendoos werd gepimpt tot leuke opbergdoos. Eerst knipte ik het stof uit, flockte er een figuurtje op en daarna werd de doos ingesmeerd met vinylllijm waartegen de stof dan werd geplakt: zo gemakkelijk als het klinkt!


Omdat ik het altijd moeilijk vind om in de winkel een handige en mooie agenda te vinden werd er een standaard exemplaar beplakt (ook hier vinyllijm) met papiertjes.En verder werden er nog meer broeken gelapt, pullen pepimpt met kleurrijk boordstof en kreeg mijn oudste zoon deze week een leuke opdracht mee naar huis: 'ontwerp en maak een knikkerbaan': ok, dat wordt samen knutselen dus!

Fijne zondag!

3 opmerkingen:

 1. Wauw!!!
  Super leuke dingen!
  En niet twijfelen of het wel "blogwaardig" is!
  Niet nodig hoor :-)
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat van die hangertjes voor Music for Life is volledig aan me voorbij gegaan! Wat zijn ze mooi! Als die herhaling er komt, laat maar weten!

  Katinka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen