zondag 22 september 2013

Workshops - sfeerfoto's

Een half jaar geleden nam ik de stap en maakte ik van 'workshops geven' mijn (voltijds) beroep en ik vind het oh zo fijn! Enthousiaste reacties en uitspraken als  'ik ben zo content met het resultaat' of 'ik had niet gedacht dat ik dit zou kunnen' geven me enorm veel voldoening.

En hoe gaat zo 'n workshop in zijn werk?

Op voorhand wordt het materiaal grondig uitgetest :-)


Enkele sfeerfoto's tijdens de workshops:

En de resultaten? Dat zijn er ondertussen al zoooveel! Ik probeer af en toe wat foto's op facebook te zetten.
Hieronder vind je alvast een kleine slectie:


Wil je zelf eens een workshop volgen? Kijk dan zeker eens op de workshop pagina voor meer info.
De meeste avonden zitten vol maar je kan nog steeds een workshop op verplaatsing aanvragen. Ik kom dan naar je toe met alle materiaal (voor min 6 pers).
Voor de planning van nieuwe workshops volg je ook beste de fb pagina, nieuwe data worden natuurlijk ook op de workshop pagina aangevuld.

Met vragen mag je altijd mailen naar workshops@huisjecreatief.be


4 opmerkingen:

 1. Mooie dingen allemaal!
  Vrolijke prints!

  Grtjs, Saartje
  http://saartjeathome.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super hé, die workshops!!! Ik ben sinds juli ook gestart in bijberoep en je enthousiasme is zo herkenbaar :-). Het is inderdaad superleuk de voldoening te zien bij de mensen die een workshop volgen! Veel plezier nog hé! Groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supermooi beroep heb je :-)
  Liefs Danielle (DivaDaan)
  divadaan.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen