woensdag 30 januari 2013

Druk druk druk

We zitten niet stil, binnenkort vliegen we zelfs, naar het mooie Ethiopie (herkomstland van ons adoptiezoontje), om er de projecten van Dertiende Ster te bezoeken.

Ik doe dat met 3 vriendinnen, ook adoptiemama's. Ik voel dat het echt fijn gaat worden. Des te meer beseffen we dat door de adoptie er niet alleen een geweldig zoontje hebben bijgekregen, maar ook vele nieuwe vriendschappen en de liefde voor een prachtig land!

Ondertussen zijn we ook aan het naaien geslaan, ook voor Dertiende Ster. Ik maakte deze week 4 broekjes en 3 kleedjes. Je kan ze binnenkort via deze blog aankopen. Niet twijfelen, gewoon doen! Want het geld gaat naar projecten die ten goed komen aan kinderen in Ethiopie.
 


12 opmerkingen:

 1. Wat een creativiteit! Erg leuk om te volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie het al dat wordt om ter snelst reageren als die kleedjes online komen! Heel mooi :)
  Geniet van jullie reis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooo heel mooie kleedjes, misschien ook eentje in 104 voor het metekindje? ;o) En broekjes, super! ideaal voor mijn kleine prins ;o)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Martien,
  Welke maat zijn de broekjes? Heel mooi ! Zo wil ik er wel eentje kopen voor mijn petekindje !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah jij bent dus de 3e mama die samen met Lore naait :-). En GEWELDIG dat er ook aan de jongetjes gedacht wordt , al zijn de kleedjes echt wondermooi!! Komen er nog broekjes?? Want ik heb al maatje 98 nodig intussen denk ik.
  Een heel mooie reis naar Ethiopië. En dan zien we mekaar eindelijk eens live op de 13e zondag met onze 3 bengels:-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn zelfs met meer, Lies. Ik hoop dat ik nog meer broekjes ga kunnen maken, we zullen zien he! Tot op de 13e Zondag!Vergeet jezelf niet te identificeren, ik zal waarschijnlijk de creatieve workshop geven

   Verwijderen
 6. oh zo een broekje maat 6 jaar of 8 jaar wil ik ook nog wel kopen,... heb je er nog eentje??

  Welkom (bijna) terug!!
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen