vrijdag 9 november 2012

Kast assorti

Om mijn  papieren knutselmateriaal in op te bergen kocht ik bij de ikea een gewone witte kast.
En dit maakte ik ervan:


werkwijze: eerst insmeren met een allgrund primer (want de kast was spijtig genoeg niet onbewerkt), dan de zijkanten lakken (ook stukjes van de lades die je ziet), mooie papieren uitknippen en met lijmvernis op de lades plakken, tenslotte nog een laagje lijmvernis erover smeren

Met restjes beplakte ik nog een blik als pennenhouder (ook met lijmvernis dan kan het tegen een stootje)

 

7 opmerkingen:

 1. Oh zeg, dit is prachtig! Ga ik toch wel pinnen en zelf aan de slag gaan (als ik eens ergens een potteke tijd vind :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Martien, dat is prachtig!!! Mooie kleuren gebruikte je! Lijmvernis ken ik niet, moet je mij eens over vertellen volgende keer als we elkaar nog 's zien, ok? KK misschien volgende keer in Hasselt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap gedaan seg.En wat een geweldig idee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Dat is echt heel mooi, wat een goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt super gedaan, Martien! Geweldige kleurencombi ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amaai, da's knap! En zo uniek met die kleuren- en patronencombinaties!

  BeantwoordenVerwijderen