woensdag 10 oktober 2012

De knip

Eindelijk kwam het ervan: ik maakte een knip. Buitenkant in toile ciree, binnenkant in katoen. Tussen het metalen frame en het stof zette ik nog een koordje vast (samen met textiellijm), zo is er geen bewegingsruimte meer en blijft alles goed zitten.
 

14 opmerkingen:

 1. mooi mooi mooi & blauw s ook mijn kleurtje ;-)
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schoon hoor! Mooie stof, zal tof zijn om in je sjakosj te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi, Martien! Jij hebt blijkbaar een beter patroontje gemaakt dan ik. Het modelletje ziet er in elk geval heel tof uit. Heb je onderaan precies een neepje gezet? Of? In elk geval is elke tip welkom, want ik heb hier nog een knipframe liggen om 't nog eens te proberen!
  was het leuk op de KK vorige maandag? Jammer dat ik er niet bij kon zijn! Het is al zo lang geleden dat we elkaar zagen hè ;-(

  liefs
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, weeral fijn bij de KK, ik post morgen het resultaat. Maar... ik mis je daar wel!

   Verwijderen
 4. Super! Dat patroontje ziet er inderdaad héél erg mooi uit. Was er gisterenavond ook aan bezig met het uit te tekenen ... maar geraakte er niet echt uit. Kan je misschien wat meer uitleg geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben er heel dol op. Op mijn site vind je een tutorial over hoe een passend patroontje te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie knip is dit... hoe doe je dat: die stof tussen de beugels? Gaat dat alleen met lijm vast. en wat voor lijm heb je dan gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het geplakt met textiellijm, dat houdt goed hoor. Om de ruimte op te vullen duwde ik er nog een koordje tussen

   Verwijderen