woensdag 29 augustus 2012

Magneetbord maken

Een magneetbord op verschillende plaatsen in huis leek me wel handig dus testte ik de magneetverf eens uit. Ik gebruikte 4 lagen magneetverf (anders plakken de magneten niet), overschilderde nog met een rode afwerkingslaag en bestelde extra sterke magneten.Erna volgde de creatieve uitdaging: mooie magneten maken. Ik maakte buttons van restjes stof en plakte de magneet eraan vast. De buttons kan je kopen bij Vanmarieke (de uitleg krijg je erbij), mooie voorbeelden vond ik ook hier.

9 opmerkingen:

 1. wat een mooi magneetbord! En de magneetjes zèlf zien er ook prachtig uit! Sjiek, Martien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. handig dat magneetbord ! De magneetjes zijn gewoon super schattig en origineel !

  groetjes charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer praktisch! En leuk dat je je eigen magneetjes hebt gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik maakte jaren geleden een krijt-magneet-bord. Toen de jongste klein was gebruikten we het om haar dictee te oefenen. Handig want het hangt in de keuken, ondertussen kon ik koken. Ik heb de buttons van Hexagoon als magneten. Maar deze zijn ook hééééééééél mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is magneetverf toch tof he. Zeker als je (zoals ik haha) een verslaving hebt aan leuke magneetjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuk idee! En de magneetjes zijn super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Magneetjes met stof dat is inderdaad superleuk! En zo gebruik je ook je allerkleinste restjes die anders in de vuilbak belanden. Ik deed net voor de zomer ook net een blogpost over stoffen magneetjes:
  http://curlupkids.blogspot.com/2012/07/stofrestjes.html

  BeantwoordenVerwijderen