dinsdag 27 maart 2012

jeansbroek

Het lente-zomer sezoen is begonnen. De kleerkasten  zijn  gewisseld en ik weet weer wat ik kan maken voor mijn kids.  Ik maakte  een lange jeansbroek voor de jongste en gebruikte opnieuw het patroon van made zoals ik hier ook al deed, maar nu knipte ik overal 1 cm extra en dat past toch beter.

7 opmerkingen:

 1. wat een leuk broekje en je bent er vroeg bij met de kasten verwisselen ik moet nog helemaal beginnen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat patroontje is echt te gek, ik ben ook fan. En inderdaad met een cm meer is 'm net nog mooier. Strak plan! want ik moet er nog een aantal maken. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat broekje ziet er zalig uit.
  Ik werk ook graag met dat patroon. Heel erg gemakkelijk. Ik zou er ook wat voor de zomer moeten maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat stoer ! En super gecombineerd met zijn groene truitjes ! Wat hip !

  BeantwoordenVerwijderen