zaterdag 4 februari 2012

knuffeldoekje

Lukas gaat sinds 3 dagen naar school. Eerst vol enthousiasme, hij had er zo naartoe geleefd!
Maar op dag 2 was hij al minder enthousiast en na de derde dag (die met veel tranen begon) gaf de juf het idee om een knuffel-zakdoekje mee te geven. Dus zette ik mij vandaag aan mijn naaimachine om een superzacht knuffeldoekje te maken, met fleece, en auto's natuurlijk.
Het werd al uitgeprobeerd... en goedgekeurd.
Hopelijk zal het volgende week wat verdriet wegnemen

4 opmerkingen:

  1. Zoontjes die naar school gaan, het staat mij ook nog te wachten na de paasvakantie, ik ben eens benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een super leuk doekje. Hij gaat daar vast wel troost in vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo mooi en een troostje kan zo helpen, schattig baasje!

    BeantwoordenVerwijderen