vrijdag 10 februari 2012

Handtas

Voor het eerst ontworp ik mijn eigen handtas. Mijn handtas moet aan heel wat eisen voldoen en daarom bleef mijn zoektocht naar het perfecte patroon maar doorgaan.
Ik wil namelijk graag een grote handtas, een mooie EN een handige, ik wilde een ritssluiting en hij moest lang genoeg zijn en zeker om over het hoofd te dragen want met kleine kinderen moet ge anders constant uw handtas op de grond zetten.
En voila, hier is het resultaat:

 met binnenin veel handige zakjes, aan één kant met velcro voor wat losse papieren in te steken, aan de andere kant veel zakjes. Om mijn sleutels en gsm vlug terug te vinden markeerde ik één zakje met een oranje lintje: dus die vind ik gemakkelijk terug

Als laatste heb ik hem ook nog met een waterafstotend product gefixeerd zodat hij toch iets of wat het belgisch weer kan trotseren.
En met wat restjes maakte ik ook een clutch (werkwijze vind je hier)
   En nu, uittesten...

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tas! Hij is helemaal geworden wat je wou, mooi en praktisch, super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Leuk!i
  Ziet er héél handig uit.
  Makkelijk dat je zelf een handtas kan verzinnen: dan is hij echt diegene die je zoekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig mooi. Dat oranje lintje vind ik super praktisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Die is écht mooi! Dat zou ik ook nog wel willen maken!

  BeantwoordenVerwijderen