donderdag 26 januari 2012

mandjes

De mandjes van vlijtig wilde ik al zolang proberen, en hierzie: ik maakte er direct vijf. Waarvoor ik het ging gebruiken was eerst nog een raadsel. Ik probeerde verschillende 'vullingen' uit en raad eens welke het meest werd 'gesmaakt'?
Ik gebruikte zowel voor buiten- als binnenkant een stevige stof (beide ikea) zodat ze mooi recht staan.
Nu ben ik er ook in grotere maten aan het uitproberen. Het gaat zo snel, verslavend gewoon...


10 opmerkingen:

 1. Amai, zo mega knap!
  Je zou zo een winkel kunnen beginnen. Liefst in het Gentse ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwh zeg! Wat een prachtige mandjes! Ik denk dat ik die ook eens ga maken en ik hoop dat ze dan even mooi zullen zijn als die van jou...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke mandjes. Ik heb die ook nog op het programma staan maar het gaat nog niet voor direct zijn vrees ik. Zo'n frisse stofjes ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke dingen heb je op je blog. En die mandjes zijn echt de moeite waard zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. tof Martien ! ik noteer dit ook alvast op mijn " zou-ok-ook-nog-graag-eens-proberen-LIJSTJE" !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Miekemouche: en zo wordt dat lijstje langer en langer en langer, ik ken dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die staan hier één van de weken ook op de planning, ik ga ze bij de zoon op de crèche geven als afscheidscadeautje met een orchidee in denk ik! (het zit allemaal in mijn hoofd, nu nog gedaan krijgen)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel toffe mandjes ... ga ik ook proberen !! Ik zou ze goed kunnen gebruiken om babysokjes in te doen. Bij het aankleedkussen kunnen ze ook goed dienst doen om haarborsteltje, nagelknipper, shampoo enzo in te stoppen. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen